Varför anlita Athletes USA

Athletes USA har placerat fler idrottare på college än någon annan agentur i världen. Anledningen är vår breda erfarenhet och vår kunskap men kanske viktigast av allt, våra kontakter.

Som agentur känner vi till skolorna och coacherna så bra att vi vet precis hur vi ska presentera dig och för vem. Och inte nog med det så har också coacherna ett enormt förtroende för oss och på så vis kan du få förtur.
Vägen till stipendium handlar också om förhandling, om kunskap för att du ska få ut det bästa av dig. Tyvärr finns de alltid de coacher som vill utnyttja läget och försöka lägga så låga avtal som möjligt. För oss handlar det om rätt stipendium till rätt pris och att du ska få det allra bästa du kan få. På så vis är det en trygghet för dig att gå igenom en agentur.

Unikt för Athletes USA

Du som är ansluten till Athletes USA och har valt SAT-hjälp som tillägg kommer även att ha en stor fördel. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa nordiska idrottstjejer och killar med de rätta förberedelserna inför SAT. Du kommer att få både skriftlig och muntlig hjälp för att höja din SAT-score rejält då vi erbjuder är en unik nulägesgenomgång på svenska, som steg för steg går igenom hur provet är sammansatt och hur man bör plugga innan genomförande för att få så höga poäng som möjligt.

JOIN THE TEAM AND START YOUR JOURNEY NOW!

Se vad våra ambassadörer och tidigare klienter har att säga.

HAR DU VAD SOM KRÄVS?

Vi ser till att du som idrottsutövare får tillgång till över 20 000 skolor och tränare i de största ligorna. Vi hjälper dig att säkra ditt stipendium!

TOP