Athletes USA

Välkomna till Athletes USA!
Världens största rekryteringsföretag för collegesport i USA.

Athletes USA  är ett amerikanskt företag baserat i Florida med talangscouter över hela världen. Många av våra anställda har själva gått i USA på College och är f.d. coacher med ett gigantiskt nätverk inom respektive sport. Alla våra anställda har även specifika arbetsuppgifter och fokusområden och vilken sport du än utövar så har vi expertisen att hitta en skola i USA där du kan utvecklas optimalt.

Athletes USAs expertteam i Sverige

Athletes USA har coacher och talangscouter i hela världen och vi har nyligen etablerat ett större team på plats i Sverige för att hjälpa framförallt svenska men även nordiska ungdomar att ta sin dröm vidare.

Unika tjänster

Vi kan även som enda rekryteringsföretag i världen erbjuda SAT-träning som gör att du kan få ett så högt resultat som möjligt efter dina förutsättningar. Detta innebär i förlängningen att du kommer att få fler skolor och välja på och i många fall ett högre stipendium. Här kan du läsa mer om vår SAT träning. SAT har på de senaste åren blivit det viktigaste instrumentet (efter din sportkompetens) för att hitta din drömskola.

Athletes USA har kontakt med över 20 000 college tränare i ligorna NCAA, NAIA, NJCAA och CCCAA.  

Trouble shooter

Vi har hjälpt många unga atleter att förverkliga sina drömmar i USA och det har inte alltid varit helt utan att vi fått svettas lite. Vi känner nu att vår erfarenhet blivit vår styrka. Dyker det upp  problem på vägen så löser vi dom, även om de kännts svårt till en start men vill du att vi ska hjälpa dig? Då lovar vi från vår sida att vi kommer ge allt.

Athletes USA arbetar också nära med multinationella företag som Nike, Virgin Atlantic, och Alliance som förser oss och våra atleter med värdefulla tjänster. Athletes USA har ett rykte för briljants. Ett globalt nätverk och en passion för att leverera de bästa stipendiet.

TA FÖRSTA STEGET MOT DIN DRÖM - VI HJÄLPER DIG NÅ DIT DU VILL!

TOP