Vad är ett atletiskt stipendium?

Atletiska och akademiska stipendier är mycket vanligare i USA än i de flesta andra länder. Atletiska stipendier tilldelas idrottare med enastående prestanda för att göra det möjligt för dem att finansiera sina studier i USA. Idrottaren deltar fullt ut i träningspass med högskolelaget och representerar universitetet i olika turneringar och tävlingar. Tränarnas jobb är att professionellt ta hand om lagen; i den meningen har han en liknande position som en professor och betalas också i enlighet därmed.

Av vilka skäl beviljas stipendier?

I generationer har amerikanska universitet haft college-team i alla typer av sporter. Dessa lag förvaltas professionellt av specialanställda tränare och fungerar som en annons för respektive universitet i flera tävlingar. Om ett team har regional eller till och med rikstäckande framgång kommer media att täcka dess utveckling. Det är därför högskolesteam är ett sätt att marknadsföra universitetet för att rekrytera nya studenter. Av denna anledning ger universiteten tränarna en budget för att rekrytera begåvade idrottare från hela världen och hjälpa dem att finansiera sina studier eller till och med hela sin vistelse utomlands.

Varför ett atletiskt stipendium till Amerika

American College-systemet producerar några av de bästa idrottsliga talangerna i världen. Faciliteterna, coachning och supportnätverk inklusive idrottsvetenskap, kost, fysioterapi och träning är alla i världsklass. Universitet reser USA: s längd och bredd för att spela varandra; det är ett stort företag som involverar massiv företags sponsring, fanatiska folkmassor, rik historia och nationell tv-täckning. Collegiate sports är så nära en professionell miljö som det är möjligt att få. Ett normalt schema innebär en till två träningspass eller övningar per dag plus ytterligare sportspecifika vikter och träningspass inom ett normalt atletiskt stipendium. Allt detta tillsammans med ett fullständigt universitetsprogram.

Atletiska stipendier är finansierade sportprogram som inkluderar fotboll (fotboll), golf, basket, tennis, fälthockey, amerikansk fotboll, baseball, simning och dykning, bana och fält, stängsel, rodd (besättning), skidåkning, gymnastik och många fler atletiska stipendier program.

Varför finns det stipendium och var kommer pengarna ifrån?

Amerikanska universitet har alltid tävlat med varandra inom idrott. Med tiden har idrottslag blivit allt viktigare i kampen för rykte och uppmärksamhet, både i media och bland nya studenter! Samtidigt tränas lagen av topptränare, vårdas av dussintals fysioterapeuter för de permanenta tävlingarna och utbildningarna och stöds av professorer och lärare i deras akademiska process.

Ju mer framgångsrika universitet är regionala eller till och med nationella, desto mer medieuppmärksamhet får de. Eftersom TV-pengemarknaden i Amerika är "big business", så är det mycket pengar!

Av denna anledning ger universiteten tränarna en budget, med vilken många begåvade idrottare kan rekryteras och (ibland mycket höga) undervisnings- och levnadskostnader kan finansieras.

HAR DU VAD SOM KRÄVS?

Vi ser till att du som idrottsutövare får tillgång till över 20 000 skolor och tränare i de största ligorna. Vi hjälper dig att säkra ditt stipendium!

TOP