STIPENDIUM FÖR GOLF I USA

Har du hört talas om Henrik Stenson, Alexander Norén, Tiger Woods, Luke Donald, Paul Casey eller Phil Mickelson? Cirka 65% av de professionella på USPGA Tour spelade college golf i Amerika. Golf är allmänt ansedd som den bästa vägen till en pro golfkarriär på grund av följande faktorer: intensiv konkurrens - Spelar vecka in och veckan ut mot de bästa amatörgolfarna i världen, världsklasskurser som TPC Sawgrass, Pebble Beach, Augusta National och många fler.

Golf stipendier är bra för golf utveckling och akademiker. Universitet och högskolor tilldelar golfstipendier till mycket begåvade golfspelare, vilket gör att idrottsmannen kan delta i kollegiala, interkollegiera matcher och nationella mästerskap. Om du är en manlig eller kvinnlig idrottsman kan du få golfstipendier.

NÄR ÄR DEN BÄSTA TIDEN?

Den bästa tiden att gå till USA med ett golfstudium är strax efter examen från gymnasiet eller upp till två år efter. Endast idrottare i åldrarna 18-24 kan tävla inom college ligor, alla äldre och du kommer att titta på att tävla i NAIA.

Tränare åtar sig allt mer till yngre idrottare, eftersom det ger dem möjlighet att arbeta med idrottarna under en längre tid. Det är också möjligt att åka till USA i en, två, tre eller fyra år, det beror på om du vill söka en kandidatexamen från din tid där.

Vi rekommenderar att du går till Amerika så tidigt som möjligt eftersom det här ger dig den bästa chansen att få ett idrottsbidrag och bli professionell efter college.

HUR BRA MÅSTE DU VARA?

Atletisk golf stipendier kan uppnås om du är på rätt nivå. För att betraktas som ett stipendium till Amerika skulle en golfare spela en handikapp på 4 eller bättre när de är redo att lämna staten.

För att betraktas som stipendium till ett av de högsta universiteten i Amerika borde en idrottsman konkurrera i de bästa nationella turneringarna, så kommer det att visas kollegor som utövare / spelare är redo att konkurrera på hög nivå i USA.

Tränare kommer också att titta på en idrottares potential, det är en viktig aspekt, som tränare vet av erfarenhet att även måttlig friidrott kan ökas oerhört med sina intensiva träningsmetoder. En kollegial rekrytering coach kommer att titta på ett sport CV eller idrottare, fotografier, video och vår personal råd om atletens förmåga.

För att ta reda på om du har vad som krävs för att få ett golfstudium och därför placeras i ett högskolagrupp, fyll i vårt gratis ansökningsformulär Ansök nu, så idrottare USA Team kan utvärdera din potential som en eventuell framtida högskoleutövare. Om laget tror att du har en chans kommer du bli inbjuden att delta i vårt program. En sportkonsult kommer att gå igenom allt du behöver veta om sportstipendiprocessen.

ALLMÄNA FAKTA

Golf träning på ett golf stipendium program

Om du får ett golfstudium förväntas du träna med laget i 4-6 timmar om dagen 5 gånger i veckan. Detta skulle bestå av golfträning och lite extra styrka och konditionsträning. Om du känner att du för närvarande saknar styrka i muskel och storlek, oroa dig inte.

Idrottare USA arbetar med ledande sportnäringsmärken som ger våra idrottare ledande sportnäringsprodukter och information om hur man når dig till potentialen i gymmet.

Golfpraxis kan tyckas svårt för internationals eftersom du kanske inte är van vid hård träning och träning. Denna hårda träning gör det ofta möjligt för golfutövare att nå tidigare oöverträffade nivåer av träning och prestanda medan de spelar på college. Många högskoleutövare fortsätter att vara professionella när de lämnar universitetet.

Golfsäsongen

Golfsäsongen börjar alltid på våren (vårterminen / januari). Om du vill gå med i ett golfhögskolagrupp måste du vara undertecknad på högskolalaget ett år innan.

Golf National Championships

Kvinnor: NAIA-Maj NCAA- I / II: Maj

Män: NAIA-maj NCAA I / II-maj NJCAA - maj

TOP